Valná hromada FSC 2011 v Malajsii tisknout

Valné shromáždění je nejvyšším možným rozhodovacím tělesem FSC. Každé tři roky se členové sociálního, environmentálního a ekonomického odvětví setkávají, aby společně projednávali budoucnost trvale udržitelného hospodaření s lesem a obyvatel lesa. Šestá valná hromada proběhne v Malajsii (Kota Kinabalu, Sabah) v termínu 26. června – 1. července 2011.

Zároveň bude tato událost oslavou Mezinárodního roku lesů, zahrnující demokraticky rozhodující fórum, které je jedinečností FSC. Online registrace je nyní otevřena.

Valná hromada FSC přivádí dohromady vedoucí obchodníky, environmentální organizace a zástupce obcí, aby diskutovali a rozhodovali o klíčových tématech souvisejících se zodpovědným managementem lesů. Letos se očekává návštěvnost 400 účastníků z více než 50 zemí a je plánován mimořádný program událostí, zahrnující schůze jednotlivých zájmových stran, konference a mnohem víc.

Pokud se chcete stát členem FSC a volit na valné hromadě, kontaktujte prosím  membership @fsc.org do 10. května 2011 pro více informací k přihlášce.

Zaregistrujte se nyní! Registrace na valnou hromadu FSC 2011 je dostupná online na http://www.ga.fsc.org/registration.html

Registrační poplatky:

•    Časná registrace: přijetí platby před 15. březnem 2011, EUR 800.00
•    Běžná registrace: přijetí platby do 15. května 2011, EUR 1,000.00
•    Pozdní registrace: po 15. květnu 2011, EUR 1,200.00

Co všechno je zahrnuto v ceně registračního poplatku? Konferenční místnosti, překladatelé pro všechny aktivity valné hromady, veškeré materiály, 4 obědy a coffee breaks na 4 dny, oficiální přivítání a závěrečná večeře.

Všimněte si prosím, že registrační poplatek nezahrnuje ubytování. Pro více informací prosím kontaktujte: ga2011 @fsc.org.
Ujistěte se, že jste neopomenuli tuto příležitost zúčastnit se demokratické valné hromady FSC!
Pro více informací o valné hromadě FSC 2011 navštivte www.ga.fsc.org.