Valná hromada FSC již v říjnu letošního roku tisknout

Již osmá celosvětová valná hromada FSC se bude konat od 8. do 13. října 2017 v kanadském Vancouveru a je určena všem členům FSC, kteří se zaregistrují k účasti.

Mezinárodní valná hromada se koná každé tři roky a je určena především k otevřené diskuzi nad výzvami a řešením problémů, které souvisejí s přírodě blízkým lesním hospodařením a také se směřováním celé organizace FSC. první mezinárodní valná hromada se konala v roce 1996 ve městě Oxaca v Mexiku.

Základem řízení organizace FSC jsou tři samostatné a zároveň spolupracující komory – ekologická, ekonomická a sociální – které se zaměřují na mírně odlišnou problematiku FSC certifikace. Každá valná hromada má své vlastní jednorázové logo, které obvykle vychází z toho, kde se akce koná a bere v potaz lokální a geografické symboly, letošní valná hromada má logo v podobě javorového listu vytvořeného technikou origami.

Přesný program valné hromady ještě není znám, nicméně při registraci do konce dubna můžete ušetřit část poplatku ve výši 150 EUR, která bude v registraci zahrnuta od 1. května. Poplatek za registraci zahrnuje následující:

• konferenční místnosti
  • překlady do angličtiny a španělštiny v průběhu konference a formálních setkávání
  • veškeré související materiály
  • občerstvení v průběhu konání valné hromady
  • uvítací a závěrečný drink